
Grundlæggende brug
37
Glemme Wi-Fi-netværk
Ethvert anvendt netværk, herunder det aktuelle, kan glemmes, så enheden ikke automatisk
opretter forbindelse til det. Vælg netværket på netværkslisten, og tryk på
Glem
.
Oprettelse af konti
Google-applikationer, såsom
Play Butik
, kræver en Google-konto, og
Samsung Apps
(
GALAXY
Apps
) kræver en Samsung account. Opret en Google-konto og en Samsung account for at få
mest ud af enheden.
Tilføje konti
Følg de retningslinier, der angives, når du åbner en Google-applikation, for at oprette en Google-
konto. Du skal ikke logge ind.
Du kan logge på med eller tilmelde dig en Google-konto ved på Applikationsskærmen at trykke
på
Indstillinger
→
Tilføj konto
→
Google
. Tryk efterfølgende på
Ny
for at tilmelde dig eller tryk
på
Eksisterende
, og følg derefter anvisningerne på skærmen for at fuldføre kontoopsætningen.
Du kan anvende flere Google-konti på enheden.
Du bør også oprette en Samsung account.
Fjern konti
På Applikationsskærmen trykkes på
Indstillinger
, vælg et kontonavn under
Konti
, vælg den
konto, du vil fjerne, og tryk på
Fjern konto
.
Komentáře k této Příručce